Meest gestelde vragen

Bezorgen jullie in heel Nederland?

Wij bezorgen niet zomaar in heel Nederland. Voor het witte springkussen maken we een uitzondering, dit hangt een beetje af van waar de locatie is, vandaar dat we ook verzoeken om via mail of telefonisch contact op te nemen. Voor de reguliere springkussens, partymaterialen etc, hanteren we de regio Haaglanden en een deel van het Westland tot ons bezorggebied.

Denk aan de volgende steden:

Den Haag
Wateringen
Rijswijk
Den Hoorn
Voorburg
Leidschendam
Nootdorp
Pijnacker
Delft
Poeldijk

Help, mijn kussen loopt leeg?

Je hebt een kussen bij ons gehuurd, en hij loopt leeg. Controleer de volgende zaken: 1) zit de stekker nog in het stopcontact 2) staat er stroom op het stopcontact of is de stop doorgeslagen 3) controleer of de luchttoevoer in het kussen niet openstaat en nog steeds gesloten is. Als dat niet helpt is er of een technische storing in de blower, of er is iets kapot aan het springkussen. Belangrijk is om eerst alle personen van het springkussen af te halen, en te zorgen dat er niemand meer op het kussen is. Daarna neem zo snel mogelijk met ons contact op.

Kan ik het springkussen alleen optillen?

Dit verschilt natuurlijk per persoon. Wij raden aan om het springkussen minimaal altijd met 2 personen te tillen en te verplaatsen. Gemiddeld weegt een springkussen tussen de 150 en 200 kg.

Past het Jungle springkussen in mijn auto?

Het jungle springkussen is behoorlijk groot en je hebt een ruime stationswagon nodig om het springkussen te vervoeren.

Waar kan ik het springkussen ophalen?

Je kan het springkussen ophalen, alleen op afspraak overigens, op industrieterrein Wateringseveld in Wateringen, adres Turfschipper 49. Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, gebruik dan als adres Vlasser 49. Dan kunt u direct voor onze ingang parkeren. Het gebouw heeft 2 ingangen, 1 ingang met een klein parkeerplaatsje. Onze ingang zit precies aan de andere kant van het gebouw. Er is voldoende parkeerplaats aan de rand van de weg voor onze ingang.

Wat zijn de stroomkosten van het gebruik van een springkussen?

Het kost gemiddeld 20-25 cent per uur dat de blower aanstaat.